Mnenja zadovoljnih uporabnikov

couple Vivo oleo

Mnenja o izdelku New Skin Booster Cream

Veliko onkoloških pacientov je poročalo, da jim je krema pospešila regeneracijo kože, ki se je poškodovala in izsušila med obsevanjem in kemoterapijo. Pozitivna so tudi mnenja uporabnikov pri negi preležanin in razjed ter diabetičnih bolnikov z insulinsko črpalko, katerim zaradi nenehnih vbodov koža poroženi. Priporočata jo Avstrijsko diabetično združenje in Center za preprečevanje sladkorne bolezni na medicinski univerzi v Salzburgu.

 • Karmen Lidija Kulauzović, 67 let
  Po sedmih letih obiskov pri dermatologih, uporabi različnih antibiotičnih tablet in mazil, je to prva krema, ki je čez noč odpravila neznosno boleče in gnojne lasne mešičke na skalpu. Ko se mešiček zagnoji, iz njega las več ne zraste in tako postajam plešasta, bolečine pri teh gnojnih mešičkih pa so neznosne. Dermatolog ne more ugotoviti, zakaj prihaja do teh težav. Nekaj časa so menili, da je to posledica diabetesa, vendar so tudi to teorijo ovrgli. Kremo sem uporabljala tri tedne in nato prenehala z uporabo, do zdaj (30 dni brez kreme) se težave še niso ponovile. To se prej nikoli ni zgodilo, saj so se vrnile naslednji dan, ko sem prenehala z uporabo antibiotičnih tablet. Gnojni mešički in bolečina so izginili praktično čez noč in so sedaj gladki in brez srbečice, še vedno pa upam, da bodo ponovno zrasli tudi lasje.
 • Milan Čemažar, 68 let
  Zaradi kemoterapije se mi je vnela koža pod obliži, ki pritrjujejo vstavljeno kanilo. Poleg tega se mi je po dlaneh in rokah koža začela tudi luščiti. Vse skupaj je postalo zelo moteče. Že po prvem nanosu kreme Vivo Oleo za regeneracijo kože se je vnetje umirilo, luščenje pa praktično izginilo. Kremo sem 3 dni 2x na dan po tuširanju nanašal na čisto kožo, zdaj pa le še po potrebi na vsake 14 dni, ko prejmem nov cikel kemoterapije, večinoma kar kot preventivo. S kremo sem več kot zadovoljen in jo priporočam vsem, ki imajo podobne težave. Upam, da vas je čim manj.
 • Vera Pogačar, 64 let
  Pred kratkim sem zaradi karcinoma čeljusti prestala številna obsevanja in operacijsko menjavo čeljusti. Kremo Vivo Oleo za regeneracijo kože sem po obsevanjih in posegu mazala večkrat na dan, saj mi je zelo pomagala, pomirjala pekoč občutek in pospeševala celjenje. Že v enem tednu je koža postala bistveno manj občutljiva. S kremo sem zelo zadovoljna. Hvala.
 • Marija Z., 52 let
  Zadnjih 10 let imam probleme s kožo na rokah, saj je zaradi suhe kože vneta na več predelih, postala je hrapava in rdeča. Bila sem večkrat pri dermatologih in uporabljala tudi kreme s kortikosterosteroidi, ki so pomagale a takoj ko sem nehala z uporabo je šlo spet na slabše. Dobila sem Vivo Oleo kremo za regeneracijo kože in jo uporabljam tri tedne. Koža je iz dneva v dan boljša. Ni več tako suha in tudi izpuščaji so izginili, tako da spet z veseljem oblečem kratke rokave.
Mnenja o izdelku Deep Skin Relax & Revitalize

Potrjeno delovanje s strani skupine za samopomoč pri sindromu nemirnih nog v Avstriji. Priporoča jo tudi njihova krovna organizacije RLS SHG v Avstriji.

 • Marijana T., 52 let
  Sem aktivna tako v službi kot doma. Venomer moram biti v gibanju, ker takoj ko sedem, začutim moje noge. Imam sindrom nemirnih nog, ki me spremlja že dobrih 10 let. Zadnja leta se je ta moj problem povečeval. Noge so me pekle in bile mravljinčaste in najhuje je bilo zvečer, ko sem legla v posteljo. Kot bi me nekdo pikal s šivankami ali pa kuril pod nogami. Zdravnik mi je dal neka zdravila, ki pa sem jih slabo prenašala. Prijatelj mi je prinesel kremo Vivo Oleo Deep Skin Relax & Revitalize. Že prvo noč sem spala kot dojenček, končno spet spočita zjutraj in brez težkih nog. Sedaj kremo redno uporabljam in hvala vam za to kremo, saj ste me rešili velike težave.
 • Tina Stupica Gregorič, 48 let
  Pri svojih 48. letih in tempom življenja se večkrat znajdem v situaciji, da sem zvečer tako utrujena, da ne morem sedeti pri miru, še manj pa zaspati, saj me v nogah preveč ščemi. Sama sem do hitrih odrešitev zelo skeptična, zato sem tudi uporabo Vivo Oleo kreme vzela z rezervo in nisem pričakovala učinka. Kljub svoji skepsi priznavam, da je bil učinek noro dober. Noge so se umirile in sedaj kremo uporabljam skoraj vsak večer. Učinkovitost je 100 %. Nemirne noge so zame preteklost.
 • Dragica P., 70 let
  Težave sem imela z bolečinami v desni rami, tako da roke nisem mogla več dvigniti brez bolečine. Uporabila sem Vivo Oleo kremo z globinskim učinkom in se po priporočilih mazala po rami dva do trikrat na dan. Učinki so super, že po dveh dneh so bolečine popustile in bile precej manjše kot prej. Po tednu dni uporabe pa so praktično izginile. Sedaj jo redno uporabljam, saj sem opazila, da če se kakšen dan ali dva ne namažem, me začne spet boleti. Hvala za to kremo, saj sem prej poskusila že marsikaj in ni nič pomagalo kot Vivo Oleo.
 • Sandra Mihelčič, 41 let
  Deep Skin Relax & Revitalize kremo smo preizkusili v društvu KBV Domžale, ki ga vodi Marjan Bolhar. Kickboxarji trenirajo trdo in močno, poleg tega pa še veliko tečejo za kondicijo. Po napornih treningih smo po tuširanju mazali meča. Fantje so kremi dali oceno 8/10 in bili navdušeni nad njenim hitrim sproščajočim učinkom. Opazili pa so tudi, da so modrice, ki so jih namazali, skoraj za pol manj boleče kot nenamazane. Njihovega izginjanja pa krema ni bistveno pospešila. Nekateri so jo testirali tudi proti glavobolu in ugotovili, da že po petih minutah ta konkretno popusti. Predvidoma ima tu veliko zaslugo aromaterapija. Po našem mnenju je krema zelo perspektivna in smo z njo zelo zadovoljni.
 • Sabina Barbič, 44 let
  Vivo Oleo kremo z globinskim učinkom sem uporabila ob bolečinah v vratu, ki so posledica nenehnega sedenja za računalnikom. Krema je bolečine zelo omilila, je prijetnega vonja in lepo mazljiva.
Mnenja o izdelku Hard Skin Remove & Prevent
 • Ida Pišek, 52 let
  Službene obveznosti terjajo dolgotrajno stajanje na nogah, kar povzroča stanje trde kože na stopalih. Do sedaj sem si trdo kožo odstranjevala le s pilico, kar je sicer pomagalo, a je bil učinek zelo kratkotrajen. Trda koža mi ne povzroča le neprijetnega občutka, temveč mi trga tudi najlonke. Načini, ki sem jih do sedaj uporabljala, niso dali želenega dolgotrajnega učinka. Vivo Oleo kremo proti trdi koži mi je svetovala hči, ki ve, kakšne težave imam. Kremo si namažem vsak večer pred spanjem. Že po 14 dneh uporabe so rezultati odlični. Trda koža je skoraj v celoti odpravljena. Na predelu pet in prstov je koža mehka in voljna. Z izdelkom sem zelo zadovoljna. Dosedaj takšnega učinka nisem zaznala pri nobeni terapiji za lajšanje trde kože na podplatih. Izdelek priporočam vsem, ki se soočajo s podobnimi težavami.”
 • Milena Prosen, 36 let
  Krema proti trdi koži krasno funkcionira na mojih podplatih in komolcih; koža je mehka in nežna.
 • Sabina Barbič, 44 let
  Vivo Oleo kremo proti trdi koži uporabljam na nogah in komolcih. Trda koža ne nastaja več tako hitro. Pred uporabo kreme sem imela zelo suho kožo na stopalih, ta težava je sedaj odpravljena.
 • Sandra Mihelčič, 41 let
  Na petah in stopalih imam zelo suho, trdo in razpokano kožo, ki je zelo trdovratna za nego. Navkljub aktivni negi (piljenju in mehčanju) poka do krvi in je videti kot kopito. Najprej sem testirala učinek kreme na kožo, ki sem jo dodatno aktivno negovala s piljenjem in bila z učinkom zelo zadovoljna. Nato sem 14 dni testirala samo mazanje brez dodatne nege. Rezultati so bili še vedno solidni, saj koža ni razpokala, le odmrla suha koža je bila moteča. Predvidevam, da bi bil ob dolgotrajnejšem mazanju učinek veliko boljši. Ta krema ima potencial, vendar potrebuje svoj čas.
 • Tanja K., 41 let
  Z možem, že vrsto let uporabljava različne kreme za pete na nogah. Preizkusila sva jih resnično veliko, vendar z nobeno nisva dosegla takšnega učinka kot z vašo. Prvotno nisem videla pravega učinka, vendar po pedikuri, kjer so mi odstranili vse razpoke in trdo kožo, sem z redno uporabo vaše kreme dosegla želen rezultat. Sedaj imam kožo na petah lepo in mehko in jo z uporabo kreme tudi lahko vzdržujem. Priporočam jo vsem ki imajo probleme s trdo kožo na petah.
 • M.L.S., 59 let
  Hči mojega krščenca, ki je stara 6 let, nima dermatitisa, temveč genetsko povezano kožno bolezen, ki ji pravimo ihtioza. Zdravniki so nam svetovali, da ji lahko pomagamo le s kremami, ki vsebujejo ureo! Po pogovoru z vami smo poskusili z Vivo Oleo Hard Skin Remove & Prevent kremo. Mala deklica je sedaj kot prerojena. Nič več se ne praska in njena koža je vitalna in elastična. Še enkrat najlepša hvala za vaše svetovanje, saj nikomur ni prišlo na misel, da bi uporabili kremo za odstranjevanje trde kože.
Mnenja o izdelku First Aid Cream
 • Jasmina Kovačič, 30 let
  Hčerka, ki bo kmalu dopolnila tri leta, in sin, star leto in pol, imata po nogah, rokah in čelu pogosto modrice in odrgnine. Rezultati po uporabi kreme za prvo pomoč so nad pričakovanji. Odprte ranice se že čez noč posušijo, a ne izsušijo. Naredi se nežen sloj, hkrati pa se iz rane ne cedi več in je varna pred okužbo. Še isti dan se je otrok v vrtcu ponovno igral v peskovniku in se ranica več ni odprla. Modrice so izginile v dveh oziroma treh dneh. Poškodovana mesta niso več preobčutljiva na dotik, otrokoma lahko ponovno brez sramu oblečem kratka oblačila, onadva pa sta navdušena nad prijetnim naravnim vonjem zelišč. Našima najmlajšima bom vedno zagotovila le najboljšo nego. Za zdravljenje poškodb njune nežne kože bom zagotovo uporabljala Vivo Oleo kremo za prvo pomoč. Priporočam jo tudi ostalim.
 • Sandra Mihelčič, 41 let
  “Kremo za prvo pomoč sem preizkusila pri pikih žuželk. Fantastično! Olajša pekoči občutek in srbenje – praktično nemudoma. Lahko rečem, da deluje bolje kot primerljiva komercialna krema, čeprav ne skrajša celjenja.
 • Mateja Klep, 33 let
  Opeklo me je sonce, ker kože nisem namazala z zaščitno kremo. Prizadeta mesta sem 2x na dan namazala z Vivo Oleo kremo za prvo pomoč. Takoj po nanosu me je koža nehala peči, ni se oluščila in ni bilo mehurjev. Balzam za opečeno kožo.
 • Barbara Stupica, 50 let
  V prst me je pičila osa. Mesto pika sem takoj namazala z Vivo Oleo kremo za prvo pomoč. Prst ni zatekel, ni bolel in mesto vboda ni srbelo.
 • Darja Žnidaršič, 50 let
  Ko sem se prvič namazala z Vivo Oleo kremo First Aid, me je njen naraven vonj v trenutku spomnil na kreme moje babice in prababice. Navdušena se vračam nazaj k naravi in modrosti starih ljudi, v čas, ko so kreme služile predvsem dobremu počutju in zdravju ter posledično prinašale tudi lepoto. Že takrat so vedeli, kako učinkovite so naravne sestavine, da pa jih, tako kot zelenjavo in določene čaje, s kuhanjem uničimo. Po vonju narave v kremah Vivo Oleo verjamem, da so kreme res prave. Njihov vonj je prijetna mešanica naravnih zelišč, iz katere težko izluščim posamezno rastlino, lahko pa bi jih vohala ves dan. Prepričana sem, da v kremi ni nobenih umetnih snovi, kajti moja koža se takoj odzove na vsako od njih. Včasih se pošalim, da bi na meni lahko testirali »naravne« kreme. Nad učinkovitostjo kreme Vivo Oleo First Aid sem popolnoma navdušena. Z njo sem se mazala po hrbtu in obrazu, saj me je na jadranju res močno opeklo sonce. Mazala sem se dvakrat na dan in poleg tega, da me je opeklina kmalu nehala peči, se koža proti vsem pričakovanjem sploh ni oluščila. Kremo za prvo pomoč sem preizkusila tudi na žulju, ki se je pozdravil bistveno hitreje kot ponavadi. Stoodstotno pa takoj pomaga pri piku komarja, saj že isto sekundo neha srbeti. Za konec lahko rečem, da poleg tega, da krema res pomaga pri odpravljanju težav, kožo naredi še lepo in mladostno. Odkar sem jo začela uporabljati, ji ostajam zvesta, saj imam rada in cenim svoje telo.
Mnenja o izdelku Hand Active Moisture Cream
 • Matjaž Kovačič, 33 let
  Že več let imam težave s kožo na dlaneh in prstih na rokah. Ob vsakem vlažnem obdobju (pomlad, jesen ali daljše deževno obdobje) mi koža močno razpoka. Občutek je zelo neprijeten. Še posebej se stanje poslabša, če uporabljam kemična sredstva, mila za roke, šampone, čistila… Veliko različnih krem sem že uporabil, pa se težave vedno znova pojavijo. Pred kratkim sem se srečal z Vivo Oleo kremo za roke. Ne bom rekel, da sem zelo priden pri uporabi kreme. Dejstvo pa je, da mi res pomaga, ko jo uporabljam. Roke niso mastne, zato lahko kmalu po nanosu delam za računalnikom, vozim avto… koža pa je prijetna in ne poka. Po tednu redne uporabe so se zacelile tudi razpoke. Ima pa krema slabo stran. Pri ženi nimam več izgovora za umivanje posode. Ta krema je res drugačna od drugih. Pravijo, da zaradi sestavin. Ne vem, meni pomaga in jo priporočam vsem, ki imate težave s suho in razpokano kožo na rokah.
 • Martina P., 69 let
  Kreme za roke redno uporabljam, ker imam zelo suhe roke in veliko delam na vrtu. Uporabljala sem že marsikatero znamko krem, a me je vedno motil masten občutek rok po uporabi. Vivo Oleo kremo za roke sem poskusila pri snahi in takoj opazila razliko. Krema je praktično pakirana, se odlično maže in vpije v kožo in, kar je najpomembnejše, koža na rokah je bila mehka in nič mastna. Seveda sem kremo morala imeti in od takrat jo redno uporabljam že mesec dni. Roke imam sedaj mehke in kar malo mlajše, pa še dišijo lepo, kadar se namažem.”
 • Tanja K., 41 let
  Že leta se borim s suho kožo na rokah in uporabljala sem že veliko različnih krem. Največji problem vseh krem, ki sem jih uporabljala, je bil v tem, da se niso dobro vpile v kožo. Vaša krema se pa vpije zelo dobro in obenem kožo v kratkem času občutno obnovi. Že po enem nanosu je viden učinek. Priporočam jo vsem, ki se borijo s suho kožo na rokah.
 • Martina Jelnikar, 67 let
  Zaradi narave mojega dela, so moje roke ves čas izpostavljene fizičnim poškodbam in zelo suhe. Poizkusila sem že marsikatero kremo za roke, vendar je njihov učinek zelo kratkotrajen, poleg tega pa jih večina roke preveč namasti in ne navlaži. Vivo Oleo krema je drugačna… po nanosu se zelo hitro vpije, roke nahrani in koža ostane mehka in prožna ves dan. Poleg tega se odrgnine in razpoke hitreje celijo.
Mnenja o izdelku Face Active Moisture Cream
 • Milena Prosen, 36 let
  Praktično od rojstva imam težave z zelo suho kožo. Kremo za obraz sem uporabljala štirinajst dni in se mi zdi fantastična. Koža je zelo dobro navlažena; imam tudi občutek, da mi gladi gube. Vivo Oleo kreme se mi zdijo zelo uporabne. Zelo všeč mi je bila tudi predstavitev krem, ki je bila zelo korektna. Pridobili smo realne informacije, kar je danes redkost.
 • Mirko Kovačič, 64 let
  Že dalj časa imam težave s kožo na komolcih; koža je razpokana in se lušči, temno rdeče barve z belimi sledovi izsušenosti. Rečeno mi je bilo, da imam neke vrste luskavico. S to diagnozo sem se sprijaznil in ji nisem več posvečal pozornosti. Poleg tega imam težave s kožo tudi na hrbtu. Občasno je srbenje povsem neznosno. V mladosti sem imel kar nekaj težav s premastno kožo, zato sem dobil kreme proti temu. Morda so prav tiste kreme povzročile trenutne nevšečnosti. Zdravljenju nisem posvečal prevelike pozornosti, saj dosedaj nobena terapija ni pomagala. Potreboval sem nekaj, kar bi bilo preprosto za uporabo, a imelo hitre učinke. Poskusil sem ženino Vivo Oleo kremo za obraz. Na komolce in problematična področja na hrbtu si kremo vtrem 1x dnevno. Kremo uporabljam na komolcih slab mesec, na hrbtu pa manj kot teden dni. Moji komolci so prvič gladki in nežni. Nikjer več ni zaslediti luščenja ali pokanja kože. Prav tako je koža normalne barve in elastična. Hrbet pa me po dolgih letih več ne srbi. Suha področja so povsem izginila, koža je normalno vlažna in svilnata na dotik… takšna, kot naj bi bila koža na obrazu. Vivo Oleo krema za obraz mi je pomagala odstraniti nevšečnosti, za katere sem mislil, da so neozdravljive, in to na čisto drugih predelih telesa.
 • Ana Krajnc, 70 let
  Pred kratkim sem začela uporabljati vašo kremo za obraz, s katero sem zelo zadovoljna. Krema se lepo vpije v kožo in mi nudi cel dan občutek nahranjene kože. Po dobrem tednu uporabe sem opazila, da je moja koža postala zelo mehka in prožna. Z veseljem jo bom uporabljala tudi v bodoče.
 • Jasna Burja, 49 let
  Po obrazu in vratu se mi je iz neznanega razloga pojavila rdečica v obliki malih, srbečih izpuščajev, ki so iz dneva v dan postajali vedno bolj moteči. Po naključju sem dobila vzorec kreme Vivo Oleo za obraz in že po nekaj dneh mazanja se je stanje popolnoma umirilo. Sedaj se redno mažem vsak dan zjutraj in zvečer. Pred tem sem uporabljala različne kreme od Lancome, Garnier, Dior… v primerjavi z njimi je krema Vivo Oleo predvsem manj mastna in se bistveno lažje vpija v kožo. S kremo sem zelo zadovoljna, saj je moja koža ponovno vitalna.
Mnenja o izdelku Body Active Moisture Lotion
 • Martina Jelnikar, 67 let
  Vivo Oleo mleko za telo odlično vlaži zelo suho kožo. Ko se namažem, koža postane mehka in ni več luskinasta. Kljub moji zelo suhi koži je dovolj, da se namažem le vsak drugi dan. Pred tem sem uporabljala veliko različnih krem in losionov in nobena ni tako pomagala. Vivo Oleo mleko za telo je revolucionarno, predvsem pa mi je všeč njegov naraven vonj.
 • Mateja Klep, 33 let
  Že od rojstva imam zelo občutljivo kožo. Po priporočilu sem se z Vivo Oleo mlekom za telo namazala vsak dan po večernem tuširanju. Rezultati so se pokazali že po drugem nanosu. Mleko je lahko, na vlažno kožo sicer malo teže vpojno, zato jo je treba temeljito osušiti. Ima svež vonj in kožo nahrani. Odlično za nego zelo suhe kože.
 • Theo Bouwen, 65 let
  Gospa Froukje Schaap iz Medemblika (Holandija) je resno zbolela za rakom. Po številnih kemoterapijah in obsevanjih je njena koža postala tako suha, da se je pričela luščiti in močno srbeti. Kakovost njenega življenje se je močno zmanjšala. V bolnišnici so ji potrdili, da je suha koža negativen stranski učinek terapije, ki naj bi ji podaljšala življenje vsaj za nekaj mesecev. Nekega dne sva se po naključju srečala. Je bilo to res naključje? Poznala je moje ozadje iz sveta kozmetike in mi povedala svojo zgodbo. Še isti dan sem ji prinesel Vivo Oleo mleko za telo in kremo za obraz. Težko je verjela, da bi ji to lahko resnično pomagalo. Ampak je. In to ne samo v trenutku, ko je mleko in kremo nanesla na kožo, vendar tudi takrat, ko je to za nekaj dni pozabila narediti. Celotna struktura njene kože se je očitno izboljšala in ponovno postala zdrava. Po vrhu tega pa je s pomočjo Vivo Oleo šampona za glavo in telo odpravila srbenje lasišča. Zelo je vesela, ker se ji ni treba več praskati po glavi na javnih mestih. Seveda je to naključje, toda njen tumor je upočasnil svojo rast! Froukje me obožuje in je še vedno (!) pripravljena potrditi vsako besedo te izjave.
 • Ana Jelnikar, 30 let
  Mleko za telo je privlačno že po vonju, ki deluje zelo sveže in povsem naravno, kot bi se znašel na morju med sladkodišečimi borovci s primesjo vonja po sivki, rožmarinu in morski soli. Sicer pa mleko potem, ko se namažem, deluje osvežilno in blagodejno. Učinek je tudi viden: koža je napeta, mehka, gladka, predvsem pa lepo navlažena. Mleko ima izjemne vlažilne lastnosti in ga toplo priporočam tudi kot mleko po sončenju.
Mnenja o izdelku Head and Body Replenish Care Shampoo
 • S. B., 57 let
  Najlepša hvala za poslane vzorce, ki so jih testirali bolniki z diabetesom in njihovi znanci. Vsi so bili nad njimi zelo navdušeni. Sama, čeprav na začetku zelo skeptična, moram priznati, da sedaj uporabljam predvsem kremo za obraz, šampon za glavo in telo in kremo za roke na svoji zelo suhi koži. Nekaj časa sem sicer potrebovala, da sem se privadila na “vonj po zeliščih”, toda dolgoročni dober občutek na koži, ki traja ure in ure, vsekakor prevlada. Še enkrat najlepša hvala. Prepričana sem, da boste z lahkoto dobili nove stranke za svoje izdelke, vključno z mano.
 • Sabina Barbič, 44 let
  Šampon za tuširanje uporabljam vsak dan. Zaradi njegove vlažilne funkcije se mi ni treba vsak dan mazati s kremo za telo.
 • Mateja Klep, 33 let
  Občutljivo kožo imam že od rojstva, stanje pa se je po puberteti še poslabšalo. Koža je zelo suha, nagnjena k alergijam (dermatitisu), večkrat sem jo že zdravila s kortikosteroidi. Šampon za tuširanje uporabljam vsak dan, včasih tudi dvakrat. Po tuširanju je koža mehka, ne zateguje in ne srbi. Priporočam alergikom. Občutek mehke kože in nežno diši.
 • Ana Jelnikar, 30 let
  Vivo Oleo šampon za glavo in telo je eden najbolj učinkovitih in hkrati prijetno dišečih gelov za tuširanje, kar sem jih kdajkoli imela priložnost uporabljati. Po teksturi je ravno prav viskozen, zato že majhna količina zadostuje, da dobi človek občutek, kot da ne bi bil gel, temveč milo. Vsaj enkrat na teden ga uporabljam tudi za umivanje glave, saj odlično pomirja suho srbeče lasišče. Zelo praktično je imeti en izdelek za nego celega telesa. Po uporabi je koža čista, mehka, navlažena in ni niti malo izsušena. Odlično odstrani neprijetne vonjave, njegov prijeten naraven vonj pa ostaja še dolgo po uporabi.
Prepričajte se sami!

Preberite si mnenja uporabnikov kolekcije Vivo Oleo. Vsem so izdelki bistveno izboljšali videz in vitalnost kože. Mnogim so odpravili dolgotrajne težave, ter jim ponovno vrnili kakovost življenja.

Naročite izbrani izdelek ali pa se prijavite na brezplačno predstavitev izdelkov Vivo Oleo na vašem domu.

Nudimo vam 100% garancijo na zadovoljstvo. Če z izdelkom ne boste zadovoljni vam vrnemo denar.