Naravna kozmetika

Informirane kreme Vivo Oleo

Izhajamo iz narave

Vivo Oleo naravni kozmetični izdelki nove generacije, so narejeni na osnovi skrbno izbranih naravnih izvlečkov, voskov in eteričnih olj. Slednja smo z naravnimi emulgatorji povezali z osmozno vodo v edinstveno emulzijo (kremo), ki ima pozitivne fiziološke učinke na kožo. Dodatno pa smo kreme obogatili še z biosignali naravnih sestavin, ki smo jih s pomočjo magnetov vtisnili v naše proizvode. Molekulska vibracija izbranih snovi, shranjena kot stabilen bioimpulz v kremi Vivo Oleo se aktivira ob nanosu na kožo in se poveže z njenim elektro-magnetnim poljem.

Kako iz neravnovesja

Naš organizem nenehno lovi ravnovesje med urejenim in neurejenim stanjem. Prevelik premik v eno ali drugo smer lahko pripelje do motenj. Večje kot je neravnovesje, šibkejši je naš organizem in počasneje se prilagaja zunanjim in notranjim vplivom.

Bioimpulz predstavlja energetski zapis

Radionika temelji na načelu, da vsaka snov vsebuje in oddaja sebi lastne vibracije. Vsaka vibracija pa predstvalja energijo. Bioimpulz predstavlja energetski zapis v ustreznem noslilcu (kremi) in izzove v koži njen inteligenten odziv. Bioimpulzi oziroma informacije v naših proizvodih plemenitijo in spodbujajo naravno ravnovesje kože, vračajo in krepijo njeno naravno zaščitno in obnovitveno funkcijo. Koža tako postane vse bolj žametna, čvrsta, elastična, dovolj hidrirana ter ima zdrav, sijoč in naraven ten. Kajti le zdrava koža je lepa koža!