Slonimo na tradicionalnem izročilu

Stara ljudska spoznanja so vredna zlata in velikokrat so modrosti in izkušnje naših babic najboljša in najenostavnejša rešitev za marsikateri problem.

Vivo Oleo temelji ravno na tovrstnih izkušnjah priznanega avstrijskega zdravilca, katerega znanje so cenili tudi na dunajskem dvoru. Gospod Sepp, vnuk omenjenega zdravilca je ohranil družinsko tradicijo in jo še nadgradil z novejšimi spoznanji sodobnega časa.

Vendar so osnovni principi ostali nespremenjeni saj vsi izdelki Vivo Oleo temeljijo na blagodejnih učinkih naravnih sestavin rastlinskega izvora.

Naš glavni dobavitelj je mati narava

Prepričali smo se, da aktivne rastlinske sestavine, ki so v naravi na voljo že milijone let blagodejno delujejo na našo kožo.

Linijo proizvodov Vivo Oleo smo zasnovali zelo premišljeno in v posamezne kreme vključili kombinacije skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov in eteričnh olj ter vam ponudili vrhunske kreme za razvajanje.

Naravna nega z izjemnimi učinki

Smo drugačni!

  • Posamezne Vivo Oleo kreme vsebujejo preko 15 skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov v bogatih odmerkih, ki zagotavljajo blagodejne učinke. Vse sestavine skrbno izberemo in preverimo njihovo kvaliteto.
  • Pri izdelavi pazimo na temperaturo ter vse občutljive sestavine dodajamo pri nizkih temperaturah, da ohranimo njihove blagodejne učinke.
  • Ne uporabljamo živalskih maščob, olj in naftnih derivatov. Naše kreme temeljijo na rastlinskih oljih, bogatimi z mikro in oligo elementi ter majhno molekularno strukturo, ki se hitro vpije v kožo in ji povrne mehkobo in elastičnost.
  • Rastlinski izvlečki in eterična olja v kremah Vivo Oleo imajo tališča nižja od telesne temperature ter majhno molekularno strukturo. To jim omogoča hitro in dobro prodiranje v kožo ter potenciranje blagodejnega delovanja. Kožo hranimo in spodbujamo nastajanje novih vitalnih kožnih celic.

Vivo Oleo je eksluzivna linija visokokakovostnih izdelkov za naravno in učinkovito nego kože, ki pomaga pri blaženju raznih kožnih težav. Izdelki Vivo Oleo so povsem naravni in ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov.

Izdelki Vivo Oleo ne vsebujejo uree, lanolina, PEG sestavin, parabenov in parfumov.